pysselglädje.blogg.se

Vi är två pedagoger som jobbar inom förskolans värld. Vi kommer lägga upp olika pyssel, skapande, experiment och vad vi än hittar på. Detta är för att inspirera andra och oss själva. I framtiden kommer vi inte jobba på samma förskolan så ni kommer få ta del av två världar, en i Göteborg och en i Örebro. Hoppas ni gillar detta.

Man behöver inte pärla med pärlor!

För att göra det lite roligare så kan man istället för att bara pärla med vanliga pärlor kan man anväda sig av olika papper som man klipper upp i olika former, man kan använda olika papper som t.ex. färgat, mönstrat, folie och silkespapper. När vi gjorde detta så blev det gardiner till fönstrerna på vår avdelning. Väldigt roligt! Vi anväde det även till at prata om olika formers namn samt att räkna på olika sätt.
 
 
Lycka till!
 
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Carro
skriven :

Jag förstår inte riktigt vad du menar här. Pärla med papper? På vaddå, hur? Kan du förklara lite utförligare? Tack för all inspiration men du får gärna vara mer tydlig överlag /från en med dålig inlevelseförmåga

Svar: Det vi menar är att istället för att ha "vanliga" pärlor så kan man ta papper, sugrör och liknande för att trä det på en tråd. Tänk att du ska göra ett halsband och använder dig av pärlor, men du byter ut dem mot papperformar som du har gjort ett hål i eller bitar av ett sugrör. Förstår du vad jag menar eller förklarar jag otydligt?
pysselgldje.blogg.se